Uncategorized

In noaptea aceea, a devenit una cu ploaia, iar impreuna cu ea, a murit si cerul din ochii ei. In noaptea aceea a orbit, din cauza otravei din privirea lui. A surzit, caci furia din cuvintele sale era mult prea zgomotoasa. A amutit, de frica. Si-a ascuns sufletul in asternuturi tesute cu suspine, si a pus pe fundal melodia lor, dar mai degraba pe post de mars funerar. Si-a pus rochia preferata, rosie, la fel ca ochii ei tulburi, si a luat ultima cina cu luna. Si-au povestit, s-au intristat, s-au despartit.
Luna mereu a fost prietena ei. Luna era cea careia ii definea iubirea in fiecare seara. Si aceasta o asculta pana dimineata, de fiecare data. Acum insa, nu mai avea ce sa-i povesteasca, caci nu mai avea iubire. Asa ca i-a inapoiat lunii, aura cu care mereu a invaluit-o cand simtea iubirea in mod absolut. Si a plecat.
S-a transformat intr-un val, dar mereu se spargea prea tare in stanci. S-a transformat apoi intr-un nor, dar era mereu prea neagra, asa ca a devenit ploaie, ca atunci cand vede lacrimi, sa devina una cu ele.
Acum ploua, acum devin ploaie.Imagine

Cand te transformi in ploaie.

Notă

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.